Over je bestelling

Wanneer wordt mijn bestelling verstuurd?
Als je maandag - vrijdag voor 17:00 besteld, dan versturen we het dezelfde dag. Plaats je je bestelling na 17:00, of in het weekend, dan versturen we het de eerstvolgende werkdag.

Wat zijn de verzendkosten?
Alle bestelling worden gratis verzonden, ongeacht waar je woont!

Hoe snel ontvang ik mijn bestelling?
Wij versturen de bestelling altijd dezelfde dag of de eerstvolgende werkdag. Hierna ligt het aan het postkantoor. De gemiddelde verzendtijd staan hieronder. Let op: in sommige perioden kan het langer duren.

Over het haar

Welke kleur moet ik kopen?
Wij hebben een grote selectie waaruit je kan kiezen. Je eigen haarkleur hoeft geen perfekte match te zijn met onze hair extensions. Als je eigen haar bestaat uit verschillende kleuren dan kan je ook twee verschillende kleuren extension bestellen, zodat je zeker weet dat het past. Mocht je hulp nodig hebben met het kiezen van een kleur, dan kan je altijd contact met ons opnemen en een foto van je eigen haar toezenden. Wij zullen dan onze best doen om je te helpen met het kiezen van de beste kleur. Zodra je de extensions hebt ontvangen dan kan je de kleur door de verpakking zien. Is de kleur toch niet wat je had verwacht dna kan je binnen 14 terugsturen. Let op: zodra de verpakking is geopend kunnen wij het helaas niet meer accepteren ivm hygiëne.

Welke methode moet ik kiezen?
Elke methode heeft voor- en nadelen. De keuze is zeer persoonlijk en hangt af van de staat van je eigen haar. Wij adviseren dat je de juiste methode met je kapper bespreekt. Clip-On hair extensions zijn makkelijk zelf te bevestigen en verwijderen en ze zijn makkelijk te onderhouden. Echter, deze extensions moeten elke avond verwijderd worden voordat je gaat slapen. Cold Fusion en Hot Fusion extensions zijn semi-permanent en kunnen 3-4 maanden blijven zitten. Deze extensions vereisen wel wat onderhoudt. Tape extensions zijn ook semi-permanent en blijven tot 2 maanden zitten voordat ze verwijderd moeten worden. Deze extensions vereisen ook enig onderhoudt.

Hoe onderhoudt ik mijn hair extensions?
Het onderhouden van je extensions is afhankelijk van de methode die je gebruikt en of je echt haar of synthetisch haar gebruikt. Onder het kopje Verzorging vindt je meer specifieke informatie over het onderhouden van je extensions.

Hoe veel haar heb ik nodig?
De hoeveelheid haar die je nodig hebt hangt af van de lengte en dikte van je eigen haar en van het gewenste resultaat. Onder de diverse categorie pagina's vindt je meer specifieke informatie.

Hoeveel weegt het haar?
Het gewicht van het haar hangt af van de method die je gebruikt en de lengte van het haar. Het gewicht van de extensions wordt vermeldt op de produkt pagina's.

Hoe lang blijven de hair extensions mooi?
De duurzaamheid van onze hair extensions hangt af van de methode die je gebruikt, hoe vaak je ze draagt en hoe je ze verzorgt. Onze Clip-On extensions van echt haar kunnen 3-12 maanden mooi blijven. De Cold Fusion, Hot Fusion en Tape extensions gemaakt van echt haar blijven meestal 2-6 maanden mooi, afhankelijk van de verzorging. Deze extensions hebben een kortere levensduur omdat je ze elke dag draagt..

Waar komt het haar vandaan?
Al onze extensions zijn gemaakt van echt Indiaas REMY haar, bekend voor zijn hoge kwaliteit en duurzaamheid.